Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 98 ще е винаги по-доър от v-power на шел тъ като той си е 95 с добавки и се възпламенява по-рано от 98
    Alfa Romeo 156 1.8ts 99'

Comment

• 10 /100 sreden razhod. ako vi gori pove4e ne e v red. moqt dvigatel e 2.0 i tova e razhod ot karane gradsko v sofiq i izvungradsko po magistralata kudeto skorosta mi ne pada pod 170-180
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

• -

само че пиши на кирилица
        0888515205

Comment

• И само пиши по-правдоподобни неща
          Ще си помислим,че нещо си объркал 2.0TS с някое JTD.
          156 1.8 TS

Comment

• Що бе и моята така даже след дълъг пробег с голяма скорост като отворя пепелника вътре пари моята даже и пари връща
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

• София - Бургас - 7.7
              Като това включва магистралата където 170-180 през цялото време, на моменти дори 190. След Чирпан по шосетата - по-икономично, 80 до 130.
              Като засякох разхода на OMV-то в Бургас, направо ми идеше да я разцелувам тая кола!
              Alfa 156 1.8 TS '99
              --------------

Comment

• рано ми е още на мене за тази тема, но за сега мисля, че разхода ми е доста висок като не я ръчкам колата, говоря за 2.0, даже я карам на границата на пенсионерското
                sigpic
                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                0889 636 093

Comment

• Първоначално публикувано от pifeca
                  първите 1000км (800 градско+200 извънградско с тежък десен крак) 8.5

До морето и обратно няма и 7литра. Но на връщане загряваше и не съм я натискал много.

* Всичко с пуснат постоянно климатик.
                  И моята загряваше здраво след 120км/ч , след като ми гръмна радиатора и го смених с нов и на 200 с клима няма никакви проблеми
                  Alfa156 Against All

Comment

• последно засичане от миналата седмица-
                    общо изминати километри - 1450
                    изразходено гориво - 97л. !
                    излиза към 7л. на 100км.
                    маршрута беше - Варна-Пазарджик-Велинград-яз.Доспат(тва е образно къде съм минавал)
                    това всичкото е 80% с климатик 4 човека в колата и 5 много тежки сака ! под 120 не съм и давал да падне по първокласните пътища, а на магистралата 160-180 !
                    всеки ден се изумявам какво прави тая кола...
                    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• пропуснах да кажа че само бащата тежи 120кг.
                      и когато се прибирах бях с още 4 щайги буркане.... баба каза че трябва да ядем нещо, че у варната няма магазини !
                      http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• извинявам се за латиницата. инцидентно беше. а за разхода говоря сериозно. колега , колебанията ми да ли да не си купя 2,4JTD бяха точно 15 секунди и бяха породени точно от по ниския разход на дизел. може би ако на дизела монтираха селеспиид щяха да са двойно по дълги
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

• извинявам се за латиницата. инцидентно беше. а за разхода говоря сериозно. колега , колебанията ми да ли да не си купя 2,4JTD бяха точно 15 секунди и бяха породени точно от по ниския разход на дизел. може би ако на дизела монтираха селеспиид щяха да са двойно по дълги
                          sprint tropheo
                          155/1.8
                          156/2.0 Selespeed

Comment

• Нещо да споделите за разхода на дизелите?
                            Alfa Romeo 156 2,4 JTD

Comment

• Нещо да споделите за разхода на дизелите?
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD

Comment

• не връща нищо колкото сам сипал всичко е изгорила
                                ALFA ROMEO 146 1.6 TWIN SPARK

Comment

Working...
                                X